English Deutsch Nederlands

Flexibele internationale dienstverlening

 

De internationale praktijk van Willems Advocaten & Rechtsanwälte heeft zich in het bijzonder gefocust op internationale en grensoverschrijdende handel en ondernemingen.

Nederland is een handelsland bij uitstek, waarbij import en export, van zowel goederen als diensten, altijd een grote rol heeft gespeeld. Bij (grensoverschrijdend) handelstransacties spelen vele facetten van het recht een rol, waarbij men kan denken aan overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht en insolventierecht, maar ook onrechtmatige daad, intellectueel eigendomsrecht en bestuursrecht kunnen van groot belang zijn bij het drijven van een (handels)onderneming. Ook de cultuur en gebruiken van de verschillende partijen zijn niet te onderschatten facetten van het internationaal zakendoen. 

Het is om die reden dat de advocaten van Willems zich sinds jaren bezig houden met alle facetten die bij het (internationaal) handel drijven komen kijken, zodat zij zowel de kleinere als de grote partij kan bijstaan in alle kwesties die in de (internationale) handel kunnen ontstaan, zowel in Nederland, Duitsland, België en de Verenigde Staten alsook in de rest van de wereld